– Uvodjenje i implementacija ISO 22000 – Sistemi menadžmenta bezbednošću hrane
– Uvodjenje i implementacija HACCP sistema – Analiza opasnosti i kritične kontrolne tačke
Uvođenje HACCP sistema podrazumeva :
-Snimanje postojećeg stanja
-Pripremne aktivnosti i formiranje HACCP tima
-Definisanje upustva za primenu HACCP principa
a) analiza rizika
b) identifikacija kritičnih kontrolnih tačaka
c) postavljanje kritičnih kontrolnih tačaka
d) uspostavljanje postupka nadzora
e) utvrđivanje korektivnih aktivnosti
f) uspostavljanje postupka verifikacije
g) uspostavljanje postupka dokumentacije i čuvanje zapisa
-Obuka
-Primena i održavanje HACCP sistema
Radi uspešne realizacije ponude uvođenja HACCP sistema potrebno je da nam pružite sve potrebne informacije koje će prestavljati poslovnu tajnu i mogu se koristiti samo pri inplementaciji HACCP sistema.
GLAVNI KONSULTANT: Ljubica Ćurčić – Diplomirani inženjer poljoprivrede za prehrambenu tehnologiju
STRUČNA USAVRŠAVANJA
Kurs za interne proverivače ISO 9000:2001 standarda (Jugoinspekt, 2005)
Seminar za uvođenje HACCP standarda u ugostiteljstvu i hotelijerstvu (Privredna komora Beograda, 2005)
Kurs za samostalne proverivače 22000:2005 standarda (IRCA, 2010)
KONSULTANTSKE USLUGE U OBLASTI UVOĐENJA I ODRŽAVANJA SISTEMA KONTROLE KVALITETA I PROJEKTOVANJA KUHINJA
Hoteli
Holiday Inn, Novi Sad;
Pašina Česma, Leskovac;
Bosna, Doboj;
Galleria, Subotica;
Stara Planina – Falkenstein, Stara planina;
UTP Ulcinjska rivijera, hoteli: Ada Bojana, Belvi, Olimpik;
Trebjesa, Nikšić;
Gorske oči, Žabljak;
Žabljak, Žabljak;
Envoy, Beograd;
Heritage, Beograd
Javne ustanove i javna preduzeća
Javno preduzeće Stara planina;
Institut za rehabilitaciju (organizacioni deo „Sokobanjska“, Beograd);
Institut za rehabilitaciju (organizacioni deo „Banja Selters“, Mladenovac);